Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Seyhan “Hizmette kalite”ye önem veriyor

Seyhan “Hizmette kalite”ye önem veriyor

Günün şartlarına uygun çözümler için eğitim

Akay “Amaç sonuç odakli ve günün sartlarina uygun hizmet”

Seyhan Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü’nce Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi isbirliginde personeline “Kisisel Iletisim Becerileri” ile “ Öfke kontrolü ve stres yönetimi” egitimi verdi.

Hizmet içi egitim programi kapsaminda gerçeklestirilen ve Yasar Kemal Kültür Merkezi toplanti salonunda yapilan egitimde basta zabita olmak üzere özellikle halkla bire bir iletisim içinde olan personele Ögretim üyesi Doç Dr. Gülgün Karahalil tarafindan bilgiler aktarildi.

UZMANINDAN PERSONELE EGITIM

2 gün süren “Kisisel Iletisim Becerileri” ile “ Öfke kontrolü ve stres yönetimi” egitiminde, “Stres’in ABC si ve Biyokimyasi”, “Yasam sevinci ve Saglikli Yasam” , “Stres Bagisiklik Sistemi”, “Stres Kaynaklari” , “Kisisel ve Kurumsal Stres Yönetimi” , “Kurumsal Dayanismanin Strese olumlu etkisi” , “Stres Belirtileri” , “Kronik – Akut stres nedir?” , “Stres Sebepleri” , “Stresin Etki ve Sonuçlari” , ”Özgüven Çalismasi”, “Kazanma ve Kaybetme Psikolojisi” , “Gerginlik, kaygi, sikinti ve öfke”, “Kosullarin dayattigi gerginlikler”, “Batan balik yan gitmez”, “Bakis Açilari / Empati / Paradigmalar” , “Duygusal Güçlenme” ve “Öfke Kontrolü” konularinda bilgi verildi.

HIZMET KALITESINI ARTIRMAK IÇIN “HIZMET IÇI EGITIM”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay Seyhanliya verilen hizmet kalitesinin artirilmasi için hizmet içi egitim programlarinin devam edecegini kaydetti. Egitim veren Ögretim üyesi Doç Dr. Gülgün Karahalil’e tesekkür eden Baskan Akay “Halkimiza verdigimiz hizmetin kalitesini daha da artirabilmek için personelimizi düzenli olarak egitmeyi sürdürecegiz. Personelimize günün sartlarina göre yeni veya yenilenen bilgileri ve ilgili personele de teknolojik gelismeleri aktariyoruz. Amacimiz, halkimiza hizli, sonuç odakli ve günün sartlarina uygun çözümler üretebilmektir” dedi.

 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli